caviar-beauty-treatment-1518561780.jpg

Caviar Ritual Anti-aging & Firming 

Kaviaar & Hyaluronzuur gezichtscrèmes

Innovatieve formule met kostbare extracten die de huid voeden en beschermen en haar een uniek zijdeachtig gevoel geven.

De combinatie van de Premium serie biedt anti-aging eigenschappen, zorgt voor het liften van de V van het gezicht, het strakker maken van de huid in de hals, het liften van de wangen, het gladstrijken van rimpels en fijne lijntjes in de oogzone.

Het draagt bij aan de dagelijkse huidverzorging, helpt bij de wederopbouw, verbetert de elasticiteit van de huid en geeft haar een diepe hydratatie, verjonging en een uniek zijdezacht gevoel.

Lees hieronder alle heilzame ingrediënten die onze Caviar gezichtscrèmes bevatten.

 

De Premium Anti-Aging & Firming Range bevat:

 •  Kaviaar Dagcrème met Hyaluron & Bio Elastine - 50ml

  • De Kaviaar Dagcrème met Hyaluron & Bio Elastine - 50ml biedt anti-aging eigenschappen. 

  • Eigenschappen van de Caviar day cream:​
   • Verzacht en voorkomt rimpels

   • Geeft een uniek zijdeachtig gevoel aan uw huid

   • Biedt diepe hydratatie en verjonging

   • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid

 

Hoofdingrediënten: Kaviaar, Bio Elastine, Hyaluronzuur

 •  Caviar Nachtcrème met Hyaluron Bio Elastine & Vitamine E - 30ml
  • De kaviaar nachtcrème met hyaluron Bio Elastine & Vitamine E - 30ml bevat waardevolle voedingsextracten van kaviaar met hyaluron voor onmiddellijk herstel, versteviging, verheldering en diepe hydratatie van de huid.

   • Helpt de stevigheid en elasticiteit te verbeteren

   • Herstructureert de huid door de textuur te verbeteren

   • Verbetert het vochtgehalte van de huid

   • Geeft een uniek zijdeachtig gevoel

Hoofdingrediënten : Kaviaar, Hyaluronzuur, Bio Elastine, Jojoba olie, Vitamine E

 • Kaviaar Oogcrème met Hyaluron Bio Elastine & Provitamine B5 - 15ml

  • De Kaviaar Oogcrème met Hyaluron Bio Elastine & Provitamine B5 - 15ml bevat waardevolle voedingsextracten van kaviaar en hyaluronzuur voor onmiddellijk herstel, versteviging, glans en diepe hydratatie van de huid

   • Verzacht rimpels en fijne lijntjes rond de ogen

   • Helpt de stevigheid en elasticiteit te verbeteren

   • Herstructureert de huid door de textuur te verbeteren

   • Verbetert het vochtgehalte van de huid

Hoofdingrediënten:  Kaviaar,Hyaluronzuur,Bio Elastine,Macadamia olie, Provitamine B5

 •  Lifting Serum Kaviaar met Hyaluron & Majestem - 30ml

  • Het Lifting Serum Caviar with Hyaluronic & Majestem - 30ml verjongt de huid, verbetert de elasticiteit, voedt en hydrateert de huid. Vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken, helpt de celregeneratie en vermindert rimpels.

  • Innovatieve formule met kostbare extracten van kaviaar en hyaluronzuur die de huid voeden en beschermen en een uniek zijdezacht gevoel geven.

  • Verrijkt met Majestem , het eerste actieve ingrediënt dat een zichtbare liftende werking heeft (na een klinische studie). Het biedt liftende eigenschappen van de V van het gezicht, verstevigt de huid in de halsstreek, lift de wangen en verzacht rimpels en fijne lijntjes in de oogstreek.

 

De therapeutische en heilzame eigenschappen van de bestanddelen:

Kaviaar verrijkt met hyaluronzuur :

Natuurlijk actief bestanddeel van mariene oorsprong, gekenmerkt door een hoog gehalte aan vitaminen (A, B12, E en D), proteïnen, mineralen en oligo-elementen (kalium, natrium, magnesium, selenium, fosfor).

Rijk aan omega-3 vetzuren, activeert het de regeneratie van epidermale cellen, weefselregeneratie, voedt en hydrateert de huid diep. Bovendien herstelt het alle natuurlijke elementen die de huid nodig heeft om gezond, glad en stralend te zijn.

 

Hyaluronzuur :

Hyaluronzuur is een biopolymeer dat van nature in ons lichaam voorkomt, vooral in het bindweefsel. Het houdt de natuurlijke structuur, elasticiteit en stevigheid van de huid in stand. Een anionische polysaccharide, die zeer hygroscopisch is en tot 1000 keer zijn gewicht in water kan binden. Het hydrateert de huid, verhoogt haar elasticiteit en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Het wordt daarom beschouwd als ideaal voor de vochtarme en droge huid. Bovendien heeft het uitstekende helende eigenschappen en bevordert het de regeneratie van de huid.

Majestem :

Afkomstig van de kweek van plantencellen van Leontopodium alpinum of Edelweiss, een zeldzame en streng beschermde plant die spontaan groeit in de Pyreneeën, de Alpen en de Himalaya. Het bestaat uit natuurlijke stoffen die lijken op die welke nodig zijn voor het overleven van de plant op dergelijke grote hoogten. Het is rijk aan leontopodinezuur en werkt liftend op het gelaat en de hals die in de loop der tijd door de zwaartekracht worden aangetast, waardoor een geleidelijke achteruitgang optreedt.

Majestem biedt liftende eigenschappen van het gezicht V, verstevigt de huid in de halsstreek, lift de wangen en verzacht rimpels en fijne lijntjes in de oogzone en het ganzenbeen. Het beschermt ook tegen oxidatieve stress, luchtverontreiniging en UV-straling. Het herstelt de structuur en de inwendige huidmatrix.

Het is het eerste actieve bestanddeel met een zichtbare liftende werking. Uit de klinische studie is gebleken dat Majestem de huid in de halsstreek in drie weken aanzienlijk strakker maakt (van -56% verbeterd tot -10,6%), de wangen lift en fijne lijntjes en rimpels opvult (van -75% verbeterd tot -11%) in 6 weken.

Provitamine B5 :

Panthenol heeft meerdere voordelen. Het stimuleert onder andere de wondgenezing, bevordert het herstel van de huidbarrière, versnelt de celvernieuwing en heeft anti-aging eigenschappen in de huid.

Aloë Vera :

Aloë Vera Gel is rijk aan vitaminen en mineralen. Het bevat essentiële mineralen en sporenelementen (zoals foliumzuur, calcium, natrium, kalium, selenium en ijzer) en vitamine A, C, E, B1, B2, B3, B6 en B12, die hydraterende, regenererende en helende eigenschappen hebben.

Bio Elastine :

Heeft anti-aging, anti-rimpel en hydraterende eigenschappen. Het draagt ook bij tot de elasticiteit en de stevigheid van de huid en verbetert rimpels en vernieuwt de vermoeide huid.  Elastine zorgt ervoor dat de huid kan uitrekken (zoals wanneer we expressief zijn met ons gezicht en lachen) en vervolgens terugkeert naar de oorspronkelijke vorm. Elastine is dus de reden dat lichte lachrimpels niet in het gezicht blijven staan als je je gezicht weer ontspant. 

Plantaardige glycerine :

Helpt de huid gezond te houden en beschermt tegen uitdroging.

 

Allantoïne :

Heeft helende, kalmerende, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Het draagt bij tot een snellere proliferatie van de huidcellen. Het heeft een sterk hydraterende en keratolytische werking en draagt in aanzienlijke mate bij tot de elasticiteit en de plasticiteit van de huid.

Aanbevolen voor:

 • Droge, vermoeide en vroegtijdig rijpere huid.

 • Gestresste en rijpere huid.

 • Vanaf 40 jaar.