top of page
Luxeuze kaarsen, geurstokjes & Interieursprays

Prive_Home_logo_1_rose_gold-removebg-preview_759fcaab-342a-4f8d-b5f9-0d3ebbc0c0d4_90x.png_

ONS VAKMANSCHAP


De creatie van PRIVE HOME kaarsen, geurstokjes en interieurparfums vereist de unieke knowhow van gespecialiseerde ambachtslui. Elk product wordt met de hand vervaardigd in Europa met een obsessieve aandacht voor elk detail.

ECOLOGISCHE, DUURZAME EN VEGANISTISCHE PRODUCTIE.


●Onze geuren worden ontwikkeld in Grasse, het historische centrum van de parfumerie. Elke geur is een unieke creatie voor PRIVE HOME en verwijst naar het uitzicht van de kaars.
●De fijnste grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd, om hun superieure kwaliteiten en milieu-eigenschappen.
●Onze geuren, was, lonten en huisparfumbasis komen uit Europa.
De lonten zijn gemaakt van 100% katoen.
●We gebruiken alleen sojawas, die wordt beschouwd als de meest duurzame plantaardige was, het is speciaal geselecteerd voor zijn schone brandende kwaliteit.
●We gebruiken alleen alcoholvrije basis voor onze room sprays en geurstokjes. Het is een basis gemaakt van een hernieuwbare bron. Het is een milieuvriendelijk product, oplosbaar vermogen, lage koolstofvoetafdruk en totaal niet giftig. Met een uitstekend oplossend vermogen, lage verdampingssnelheid, is het veruit de beste basisolie voor geurstokjes... 

bottom of page